Üdvözlöm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balázs Tibor vagyok. 1987 óta dolgozom vállalkozóként a vendéglátásban. A Falánk Fanny első cukrászdáját 1995-ben indítottuk Miskolcon. Jelenleg négy miskolci és két egri üzlettel rendelkezünk.

Vállalkozásunk célja, hogy minőségi süteményeket, tortákat, hideg és melegkonyhai ételeket készítsünk, szem előtt tartva a legjobb ár-érték arányt és megőrizve a magyar gasztronómia hagyományait.

A tradicionális ételek mellett – figyelve a piac változásait is – folyamatosan fejlesztjük termékeinket, és ezek elkészítési módját. A Falánk Fanny specialitásának nevezhetjük azt a hideg eljárással készített túrókrémet, melyet a kardinálisba a mini túrófánkokba és egyéb süteményekbe is töltünk.

A vendégeink körében közkedvelt fagylaltjaink kiváló minősége annak köszönhető, hogy vállalkozásunk, főzött tejes fagylaltokat készít, a gyümölcsös változatok pedig igazi gyümölcsöket tartalmaznak.

Egyedi termékek elkészítését is vállaljuk, illetve mi magunk is próbálunk piacra dobni exkluzív készítményeket. Így született meg a 2011-ben NBII-es bajnoki címet nyerő Diósgyőri labdarúgócsapat tiszteletére a DVTK szelet és torta.

Termékeinkhez jó étvágyat kívánok Önnek!

Üdvözlettel:

 

Balázs Tibor
Tulajdonos

 

 

 
Copyright © 2011 FALÁNK FANNY • Készítette: ÁGOTHA GRAFIKAI STÚDIÓ
haz